Kim Jong Il

Ultima oră - Coreea de Sud acuză: Kim Jong-un a trimis un OZN!

1146
(reînnoit 18:20 23.05.2017)
O prestigioasă agenție informează că s-au tras peste 90 de focuri de armă după "obiectul neidentificat" trimis de Coreea de Nord peste graniță

BUCUREȘTI, 23 mai — Sputnik. Cunoscutul post de radio și agenție de presă cu sediul la Munchen și finanțată de SUA, Europa Liberă, scrie că armata sud-coreeană (reprezentanți ai armatei sud-coreene, cum ciudat notează E.L.) a tras focuri de avertisment asupra unui obiect „neidentificat", care a fost trimis din Coreea de Nord.

Potrivit agenției de presa locale Yonhap, au fost trase 90 de focuri de avertisment asupra obiectului care a trecut peste frontiera puternic fortificată dintre cele două state.

În ciuda faptului că Sudul Coreei este una dintre cele mai tehnologizate zone din lume, tehnicienii armatei nu au reușit să-și dea seama dacă este o dronă, așa că au deschis focul asupra obiectului. Pentru a mări și mai mult misterul, după ce armata a tras zecile de cartușe, obiectul, notează Yonhap… a dispărut!

În ianuarie anul trecut, oa altă presupusă dronă nord-coreeană a zburat peste linia de demarcație în partea vestică a zonei demilitarizate. Și atunci armata din Sus a deschis focul cu mitraliere antiaeriene.

Ciudatul incident survine aproape concomitent cu ședința Consiliului de Securitate al ONU organizată de urgență în urma testului efectuat duminică de Coreea de Nord cu o rachetă cu rază medie de acțiune.

1146
Tagurile:
Coreea de Nord
Tematic
SUA au trimis un nou portavion spre Coreea, dar nu din cauza Phenianului
SUA trimite cel de-al doilea portavion în Coreea, după testarea rachetelor RPDC
Coreea de Nord a speriat lumea - a folosit un tip nou de rachetă
Coreea de Nord a lansat o rachetă ce nu a putut fi identificată
Coreea de Nord admite dialogul cu SUA
Coreea de Nord dorește ca SUA să-și ceară scuze în mod public. Vezi de ce

Загрузка...