Președintele SUA, Donald Trump și prima doamnă Melania Trump

(VIDEO) Un gest şocant al Melaniei Trump faţă de Donad Trump. „Jenant!"

198
(reînnoit 16:30 23.05.2017)
În prima vizită oficială în Israel a preşedintelui SUA Donald Trump, cuplul prezidenţial american a mers pe covorul roşu întins pe aeroportul internaţional Ben Gurion. Însă un gest al Melaniei Trump i-a şocat pe simpatizanţii preşedintelui.

BUCUREŞTI, 23 mai — Sputnik. După ceremonia formală de primire, cuplul prezidenţial american a mers pe covorul roşu întins pe aeroportul internaţional Ben Gurion, iar Donald Trump a încercat să o ia de mână pe soţia sa.

Imaginile din video o surprind pe Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, refuzând să-l ia de mână pe Trump, mai mult, plesnindu-l de mână.

Videoclipul a fost postat de publicaţia israeliană Haaretz pe contul său de Twitter, cu un scurt comentariu: „Jenant!". Postarea a ajuns la peste 30.000 de distribuiri.

Însă la Biserica Sfântului Mormânt, soţii Trump s-au ţinut de mână, aşa cum s-a întâmplat de multe ori în timpul călătoriilor din această săptămână.

Probabil că doamna Trump a ţinut să nu încalce protocolul, din moment ce cuplul israelian nu se ţinea de mână la acel moment, scrie Mediafax.

 

198
Tagurile:
Donald Trump, Melania Trump
Tematic
Cine are picioare mai lungi: Melania Trump sau Juliana Avada
O nouă turnură: Melania Trump refuză să treacă la Casa Albă
Frumusețe americană: Melania Trump - cea mai sexy prima doamnă

Загрузка...