Primul-ministru britanic Theresa May

Theresa May: „Vom pune capăt liberei circulaţii pentru imigranţii din UE"

1990
(reînnoit 13:21 09.05.2017)
Prim-ministrul britanic Theresa May a reafirmat angajamentul Partidului Conservator de a reduce imigrația netă în Regatul Unit, cerând votul pentru conservatori pentru a putea fi controlate frontierele ţării.

BUCUREŞTI, 9 mai — Sputnik. Theresa May a declarat luni că Partidul Conservator își va menține angajamentul de a reduce imigrația netă în Regatul Unit până la „zeci de mii" pe an dacă va câștiga alegerile de luna viitoare, potrivit Reuters.

„Este important să continuăm și vom continua să susţinem că suntem hotărâţi să reducem imigrația netă la un nivel sustenabil. Credem că acest nivel este de zeci de mii", a spus May susținătorilor ei din Londra.

În ciuda angajamentului pe care şi l-au asumat conservatorii de la venirea partidului la putere în 2010, această ţintă a fost ratată până acum. Datele oficiale arată că, în luna septembrie 2016, migraţia netă în Marea Britanie a fost de 273.000 de persoane, în scădere cu 49.000 față de anul precedent și cea mai mică cifră înregistrată de la sfârșitul lunii iunie 2014.

„Desigur, odată ce vom părăsi Uniunea Europeană, vom avea posibilitatea să ne asigurăm controlul asupra granițelor noastre, în Regatul Unit, fiindcă vom putea stabili propriile noastre reguli pentru persoanele care vor vrea să vină din Uniunea Europeană în Marea Britanie", a mai spus Theresa May.

„Ieşirea din UE va însemna pentru noi că nu vom mai permite libera circulație în modul cum s-a întâmplat în trecut", a adăugat premierul britanic.

1990
Tagurile:
prim-ministru, libera circulație, britanic, migranți, Partidul Conservator, Theresa May, Regatului Unit
Тема:
Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (528)
Tematic
Theresa May a anunțat alegeri generale anticipate în Marea Britanie pe 8 iunie
Theresa May a ascuns datele oficiale privind beneficiile migrației
Din cauza vizitei Prințului Charles în România, May a închiriat un avion privat
May: Migranții români ar putea intra liber în Marea Britanie până în anul ...
Theresa May, despre drepturile cetățenilor UE după Brexit
BREAKING: Theresa May a dezvaluit identitatea teroristului
Theresa May începe turneul declanșării Brexitului
May a anunțat când va fi decisă soarta cetățenilor UE din Marea Britanie

Загрузка...