S-400

SUA: Rusia are „antidotul" la avioanele americane F-22 și F-35

1303
(reînnoit 11:55 14.04.2017)
Într-un șir de articole pentru The National Interest, Dave Majumdar comentează cu privire la amenințarea sistemelor SAM ale Federației Ruse, scriind că avioanele americane de ultimă generație sunt "inoportune" în fața Moscovei.

BUCUREȘTI, 14 apr — Sputnik. Generația a 4-a de avioane de luptă pe care le au SUA, cum ar fi F-35 și F-22, sunt inoportune în zonele în care sunt implementate sistemele moderne de apărare aeriană ale Rusiei, scrie Dave Majumdar în National Interest.

Totodată, cele mai noi avioane americane de luptă nu au nicio șansă împotriva sistemelor ruse de apărare S-400 și S-500.

Expertul în aviație militară, Viktor Pryadka, a declarat pentru Sputnik că dezvoltarea tehnologică din SUA este mult în urma sistemelor avansate de apărare aeriană din Rusia.

„În timp ce SUA au dezvoltat F-22 și F-35S (înainte de ele a fost F-117, doborât în Iugoslavia de sistemul anti-aerian dezvoltat în anul 1950), dinamica dezvoltării sistemelor anti-aeriene a continuat într-un ritm mai rapid. În plus, desigur, costul producerii avioanelor depășește în mod semnificativ costul rachetelor care le doboară", a explicat Viktor Pryadka, expert militar și director al Avintel Aviation Technologies Alliance.

Mai mult decât atât, Pryadka a reamintit că F-35 a fost deja clasificat de mulți observatori din SUA ca un „dezastru național". Programul său de dezvoltare șchiopătă. Conceptul avionului și programul în sine sunt deja depășite.

1303
Tagurile:
F-35, F-22, avioane americane, The National Interest, Dave Majumdar, SUA, Rusia, Moscova
Тема:
Industria militară rusă (109)
Tematic
(VIDEO) "Schimbarea jocului": Rusia dezvoltă noua generație de puști cu lunetă
(VIDEO) Ministerul rus al Apărării a prezentat noul avion de luptă SU-35 S
Ministerul rus al Apărării va dezvolta "laserul alb"
VIDEO: Ministerul rus al Apărării dezvăluie secvențe cu tancul Armata
Fost ministru al Apărării SUA: un război nuclear poate fi declanșat din greșeală

Загрузка...