Elicopter

Elicoptere și trupe speciale pentru capturarea unor copii care au furat dulciuri

76
Poliția canadiană a organizat o operațiune de amploare pentru reținere a unui grup de copii care au furat niște dulciuri

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Poliția canadiană a organizat o operațiune specială amploare pentru reținerea copiilor care au furat dulciuri dintr-un parc de distracții din apropierea orașului Toronto, transmite Huffigton Post.

Potrivit publicației, pentru capturarea criminalilor au fost mobilizate câteva subunități ai poliție. La razie au participat o unitatea de chinologi, un elicopter al poliției cu sensor termografic și grupul de destinație special al districtului York.

Adolescenții de 15-16 ani au fost identificați la o distanță mică de locul crimei. Potrivit forțelor de ordine, aceștia se ascundeau în tufișuri și mâncau dulciurile furate.

Fiind întrebat de jurnaliști dacă utilizarea elicopterelor nu ar fi o reacție disproporționată, reprezentantul poliției Andy Pattenden a replicat: "Serios? De ce nu?".

„Cred că acești copii au învățat o lecție azi", a declarat Pattenden, adăugând că "a fost un răspuns pe măsură. Probabil au fost speriați când au auzit elicopterele și câinii de pe urmele lor".

76
Tagurile:
Dulciuri, Copii, Reținere, Elicopter, Operațiune specială, Poliția, Canada

Загрузка...