A window of the bus of Borussia Dortmund is damaged after an explosion before the Champions League quarterfinal soccer match against AS Monaco in Dortmund, western Germany, Tuesday, April 11, 2017.

Explozie lângă autobuzul echipei de fotbal Borussia Dortmund

165
(reînnoit 22:01 11.04.2017)
O bombă a explodat lângă autobuzul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund în momentul când se pregătea să părăsească hotelul pentru a participa la un meci din pătrimile Champions League

BUCUREŞTI, 11 apr — Sputnik. Clubul a scris într-o postare de Twitter că a "explodat o bombă" în apropierea autobuzului echipei, adăugând că membrii echipei de fotbal sunt acum "în siguranţă" şi "nu există riscuri la stadion", unde urma să aibă loc meciul din pătrimile de finală.Bombenexplosion am Mannschaftsbus am Mannschaftshotel. Spieler in Sicherheit. Keine Gefahr im und am Stadion. Weitere Infos folgen. #bvbasm

​Erstmeldung: Explosion in der Nähe des Mannschaftsbusses des BVB https://t.co/PBs86FpOEe #bvbasm

Au existat trei presupuse dispozitive explozive la fața locului, potrivit revistei Focus din Germania, citând surse din cadrul poliției.

Poliția locală a postat pe Twitter că „a avut loc o explozie în Dortmund," și că forțele de poliție au fost mobilizate la locul accidentului, adăugând, că situația este încă neclară.

Incidentul a avut loc în jurul orei 19:00 (ora locală) (18:00 GMT), înainte de meciul din sferturile Ligii Campionilor cu echipa AS Monaco.

"Meciul dintre Borussia Dortmund şi Monaco a fost suspendat", iar acesta va avea loc miercuri, 12 aprilie, 18:45 (ora Germaniei). Biletele sunt valabile", a scris Borussia într-o postare pe Twitter.

În urma incidentului, fundaşul echipei de fotbal Borussia Marc Bartra a fost rănit şi transportat la spital. Jocul urma să aibă loc marţi în Dortmund cu începere de la ora 20:45 (ora locală).

165

Загрузка...