Oraș bombardat în Siria

Daesh a atacat poziţii ale armatei siriene simultan cu atacul lansat de SUA

163
Militanţii grupării teroriste Daesh (interzisă în numeroase țări) au atacat forțele armate siriene în mod simultan cu și în vecinătatea locului în care s-a produs atacul cu rachete balistice lansat de SUA asupra bazelor aeriene siriene din apropierea provinciei Homs, a declarat o sursă de încredere pentru Sputnik.

BUCUREŞTI, 7 apr — Sputnik. Teroriștii din gruparea Daesh au lansat un atac asupra porţiunii de autostradă din Homs-Sha'irat în jurul orei 23:00 GMT și s-au ţinut pe poziţie timp de peste o oră, până la sosirea de întăriri.

„Este oare o coincidență faptul că combatanţii IS [Daesh] au atacat una dintre pozițiile defensive de pe traseul Homs-Palmyra în mod simultan cu atacul lansat de SUA asupra regiunii Sha'irat?" a spus sursa pentru Sputnik.

Joi seara, SUA a lansat 59 de rachete de croazieră Tomahawk asupra aerodromului militar sirian din Ash Sha'irat, în apropiere de Homs. Președintele american Donald Trump a declarat că atacul a constituit o reacţie la presupusa utilizare a armelor chimice într-un atac comis marți în provincia Idlib, Washingtonul acuzând Damascul pentru comiterea atacului.

163
Tagurile:
gruparea Daesh, atac, Siria
Тема:
Bombardamente SUA asupra Siriei 2017 (20)
Tematic
Războiul SUA - Rusia, gata să înceapă! Americanii au atacat Siria

Загрузка...