Vânători de munte

Experții ruși vor inspecta un obiect militar românesc

113
Experții militari ruși vor inspecta un obiect militar din România și vor verifica informațiile cu privire la contingentul militar român

CHIȘINĂU, 28 mart — Sputnik. Experții militari din Rusia vor efectua o inspectare a unui obiect militar al forțelor armate române, a anunțat șeful Centrului pentru reducerea amenințărilor nucleare din Rusia, Serghei Râjkov.

"Inspecția va avea loc la 28 martie 2017, în decurs de o zi. Astfel de vizite se efectuează cu scopul verificării informațiilor cu privire la forțele armate și a planurilor de desfășurare a tehnicii și sistemelor de apărare", a declarat Râjkov.

Râjkov a menționat în cadrul unui briefing vor fi obținute informații cu privire la contingentul militar, precum și tehnica de apărare.

Partea rusă a precizat despre ce obiect militar este vorba, însă a anunțat că se află în locația obișnuită pentru perioada de pace.

Inspecția se efectuează în concordanță cu prevederile Documentului de la Viena privind măsurile de creştere a încrederii şi securităţii în spaţiul OSCE.

113
Tagurile:
Contingent militar, Obiect militar, inspecție militară, OSCE, Serghei Râjkov, Rusia, România

Загрузка...