Terrorist

Atac armat la Zatoka: Mai multe instituții de stat au fost ocupate

2115
(reînnoit 19:14 27.03.2017)
Un grup de persoane înarmate au ocupat sediul poliției și primăriei din localitatea Zatoka

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Un grup de persoane înarmate au ocupat sediul poliției și primăriei din Zatoka (românește Bugaz), regiunea Odesa, anunță portalul local 048.ua, cu referire la primarul interimar al localității, Natalia Vernigova.

"La ora 5 dimineața, în sediul poliției, care se află în apropierea primăriei, au pătruns 30 de persoane cu cagule în cap și arme de foc. Ulterior a fost spartă intrarea în sediul primăriei. În sediul primăriei a fost distrusă mobila, totul a fost răsturnat. Am sunat la poliție. Poliția a sosit, a purces la interogări și completarea proceselor verbale", a declarat Vernigova.

În opinia ei, în acest fel gruparea criminală încearcă să-și mențină controlul asupra localității Zatoka. În aceste clipe, potrivit primarului interimar, "sediul administrativ se află sub controlul atacatorilor".

Un locuitor al Zatoka, Vadim Semionov, a comunicat portalului că 048.ua că în sediul administrativ s-ar putea afla câțiva ostatici din rândul angajaților, iar poliția nu întreprinde niciun fel de măsuri.

Portalul menționează că localnicilor le este frică să se apropie de clădirea primăriei.

2115
Tagurile:
Zatoka, Zatoka

Загрузка...