A couple

(VIDEO) Și-a filmat cu drona soția în timp ce îl înșela

1675
Un american a publicat într-o rețea de socializare ce metodă originală a folosit pentru a descoperi că soția sa îi este infidelă de mai mulți ani.

BUCUREȘTI, 20 mart — Sputnik. Publicația americană, The Next Web, scrie despre o confesiune făcută pe rețeaua de socializare Reddit de un american care a descoperit că soția sa îl înșală cu alt bărbat, scrie portalul playtech.ro.

Metoda pe care a folosit-o americanul este alta decât una tradițională, cum ar fi solicitarea unui consilier matrimonial, serviciile unui detectiv particular sau o simplă și sinceră discuție cu partenerul de viață. El a preferat să folosească propria sa dronă pentru a-și filma nevasta în timpul în care aceasta se întâlnea cu amantul ei.

„Inițial mulți s-au îndoit de autenticitatea videoclipului publicat de către utilizatorul cu numele "ugleee". Însă există numeroase indicii care sugerează în mod clar faptul că el nu minte. Printre acestea este un comentariu făcut în urmă cu doi ani, în care acesta dădea de înțeles că se înțelegea foarte bine cu nevasta sa", scrie playtech.ro

Tot în urmă cu doi ani, utilizatorul îi întreba pe membrii comunității în legătură cu situația în care o persoană ar fi înșelată de partener. Prin urmare, nu putem decât să deducem faptul că nevasta sa a mai comis asemenea acte în trecut.

1675
Tagurile:
dronă, înșelat, infidelă, american

Загрузка...