George Soros

Se cere investigarea administratiei Obama şi a lui George Soros

167
(reînnoit 11:06 20.03.2017)
Săptămâna aceasta, şase senatori americani au scris o scrisoare secretarului de stat Rex Tillerson, cerând să fie investigate finanțările administrației Obama pentru așa-numitele politici progresiste și care subminează valorile tradiționale și guvernele legitime din alte țări.

BUCUREŞTI, 18 mart — Sputnik. Scrisoarea înaintată marţi de 6 senatori americani este o preocupare reală faţă de banii contribuabililor care au fost folosiţi de ambasadele SUA şi de organizaţiile lui George Soros pentru distrugerea valorile tradiţionale ale ţărilor, a declarat Matthew Dal Santo pentru Sputnik International, istoric şi analist pe probleme de politică internaţională.

Marți, un grup de senatori americani condus de Mike Lee din statul Utah i-a transmis secretarului de stat Rex Tillerson să pornească investigarea ambasadelor SUA şi a Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) privind finanțarea operaţiunilor de distrugere a statelor suverane.

"Cazul recent al Macedoniei, unde anul trecut USAID a cheltuit 300.000 de dolari pentru promovarea agendei LGBTI [Lesbianism-Gay-Bisexual-Transgender-Intersex] "Proiectul de incluziune", care ar fi în mod inevitabil în contradicție cu învățăturile Bisericii Ortodoxe locale, cel mai mare grup religios din țară", a declarat joi istoricul Dal Santo.

Scrisoarea celor 6 senatori americani menționează în mod specific Macedonia, unde organizații credibile au semnalat intervenţionismul SUA și UE în procesul politic intern al țării, sprijinind grupurile de stânga și pe cele radicale pentru influenţarea alegerilor, dar şi a presei.

"Poate că acestor țări ar trebui să li se permită să treacă printr-un proces de discuții publice și să decidă pentru ele însele ceea ce este potrivit, fără ca guvernul Statelor Unite să decidă ce este bine pentru ele", a declarat Dal Santo.

Astfel, administraţia Obama a intervenit în Macedonia și în alte țări prin fondurile USAID acordate fundațiilor Soros și altor ONG-uri. Ambasada SUA, fie prin intermediul rețelei Soros sau în alt mod, a utilizat fondurile contribuabililor americani finanţând oficiali din alte state şi jurnalişti.

Macedonenii au fost deosebit de înfuriaţi că rețeaua Soros a promovat așa-numita "platformă de la Tirana", solicitând federalizarea Macedoniei între partea albaneză și cea macedoneană, ceea ce ar duce la ruperea ţării. Peste 150.000 de macedoneni au protestat în ultimele două săptămâni la Skopie și în alte 30 de orașe.

Ralph Winnie, vicepreşedintele Coaliţiei Afacerilor Eurasiatice, a precizat că cei 6 senatori americani au identificat o problemă foarte gravă din interiorul SUA, şi anume existenţa unor facţiuni politice rivale şi contradictorii care pot declanşa probleme mari.

167
Tagurile:
Administraţia Obama, George Soros, SUA
Тема:
Cine este George Soros (123)
Tematic
Americanii cer arestarea și expulzarea lui Soros pentru finanțarea protestelor
(FOTO) Dovada: Monica Macovei, unul din oamenii lui George Soros
Imagine simbol

Aeroporturile avertizate nu ceară adeverințe de vaccinare

92
(reînnoit 19:36 03.03.2021)
OMS a transmis un avertisment public prin care a atras atenția aeroporturilor și altor puncte de trecere a frontiere să nu ceară adeverințe de vaccinare anti-Covid 19.

BRUXELLES, 3 mar – Sputnik. Organizaţia Mondială a Sănătăţii consideră că aeroporturile și alte puncte de trecere a frontierei nu trebuie să ceară călătorilor să fie vaccinaţi pentru a putea intra pe teritoriul unei țări, de vreme ce vaccinarea împotriva Covid-19 nu este obligatorie.

OMS a arătat de asemenea că vaccinurile anti-COVID-19 nu pot fi o cerinţă pentru a călători, având în vedere că încă nu se cunosc efectele asupra reducerii răspândirii contagierilor, perioada de imunitate pe care o conferă sau dacă protejează împotriva formelor uşoare ale bolii.

De asemenea, „a acorda prioritate acestor călători ar putea avea drept consecinţă administrarea neadecvată de doze categoriilor de risc ce pot contracta forme grave de COVID-19”, a precizat OMS.

OMS atrage chiar atenția că utilizarea „certificatelor de imunitate” de către călătorii internaţionali (indiferent dacă s-au vaccinat sau dacă au anticorpi după ce au depăşit boala) nu este recomandabilă şi nici „nu este susţinută de evidenţe ştiinţifice”.

Pe de altă parte, OMS a evidențiat că persoanele de peste 60 de ani, cele cu boli cronice şi alte grupuri de risc ar trebui să evite să călătorească în ţări cu o rată înaltă de COVID-19, deși potrivit organizaţiei, călătorii internaţionali "nu trebuie consideraţi prin natura lor cazuri suspecte de COVID-19".

92
Tagurile:
Aeroport, Vaccinare

Загрузка...
Donald Trump

YouTube a eliminat video cu discursul lui Trump, publicat de Sputnik

104
YouTube a eliminate înregistrarea video a discursului lui Donald Trump, publicat de agenția Sputnik.

BUCUREȘTI, 3 mar – Sputnik. YouTube a eliminat clipul agenției Sputnik cu discursul fostului președinte al SUA, Donald Trump. Compania Google și-a motivat acțiunea prin lipsa unui context necesar.

Într-un discurs rostit duminică în cadrul conferinței conservatoare CPAC în Orlando, politicianul a făcut din nou declarații despre falsificarea alegerilor din 2020.

Mai devreme Google a avertizat agenția că înregistrarea video încalcă regulile platformei, potrivit cărora un conținut potențial sensibil trebuie să fie marcat în mod corespunzător.

De asemenea, marți YouTube a eliminat un video similar publicat de RT. Postul de televiziune a fost informat că în imagini lipsește un context, care ar arăta că afirmațiile lui Trump reprezintă un “discurs de ură”, chiar dacă transmisiunea în direct nu a fost însoțită de comentarii.

RT a menționat că video similar, publicat de Reuters, The Independent, ABC și multe alte instituții media sunt accesibile în continuare. Potrivit serviciului de presă al Google, citat de RIA Novosti, politica YouTube interzice orice conținut în care se menționează erorile care au influențat rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA, însă pentru anumite clipuri se admit excepții.

104
Tagurile:
Youtube, Donald Trump
Tematic
Câți republicani l-ar urma pe Trump într-un nou partid
Moscova cere Twitter explicații în legătură cu blocarea “conturilor anti-NATO”
Twitter a eliminat conturile care “subminau încrederea în NATO”
Donald Trump se întoarce, discurs exploziv: „Democraţii au pierdut Casa Albă”
Youtube a avertizat RT pentru transmisiunea discursului lui Trump

Загрузка...