Arma de vânătoare

Fii lui Donald Trump vin în baronia lui Bădălău

127
O știre marca DC News anunță că ”fiii cei mari ai lui Donald Trump - Eric Trump și Donald Jr. Trump - vin în România”. Informația este, evident, ”pe surse”.

BUCUREȘTI, 17 mart — Sputnik. "În urmă cu o săptămână, au fost în Arabia Saudită la vânătoare, iar în scurt timp vor veni în țara noastră", scrie DC News, care precizează că "Eric Trump și Donald Jr. Trump vor merge la un domeniu de vânătoare din sudul României, cel mai probabil în Giurgiu". În plus, spune agenția română, autoritățile române ar fi fost informate de această vizită, dar locația nu poate fi dezvăluită. 

În zona Giurgiu sunt mulți vânători celebri, printre ei magnatul Ion Niculaie sau baronul PSD de Giurgiu Nicolae Bădălău, președintele executiv al PSD. De altfel, este foarte probabil ca liderul PSD, fost prefect al județului, să se ocupe de supervizarea evenimentului. 

Donald Trump Jr. și Eric Trump
Donald Trump Jr. și Eric Trump

Fii cei mari ai lui Trump sunt cunoscuți și din protestele asociaților de iubitori de animale. În 2015, imaginea alăturată a circulat pe internet fiind aspru criticată. În știrea DC News este citat un interviu acordat în urmă cu câteva luni de Trump care spunea "Fiii mei adoră vânătoarea. Au devenit buni vânători". Conform celor publicate de presa internațională, ei ar fi mânat elefanți și alte animale mari în Africa și Asia.

127
Tagurile:
Donald Jr. Trump, Eric Trump, PSD, Ion Niculaie, Nicolae Bădălău, Giurgiu

Загрузка...