Asteroid

Sfârșitul lumii, fie oare în februarie 2017?

3508
(reînnoit 17:15 09.02.2017)
Un obiect spațial descoperit de oamenii de știință la sfârșitul anului 2016 amenință Pământul și ar putea provoca sfârșitul lumii în luna februarie curent. NASA stă liniștită.

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. Pământul va fi distrus în februarie 2017 ca urmare a unei coliziuni cu asteroidul 2016WF9, care se apropie de planeta albastră, relatează Sputnik France, cu referire la o teorie conspiraționistă publicată de Daily Mail.

Potrivit jurnaliștilor, coliziunea va avea loc pe 16 februarie și va provoca un mega-tsunami, ceea ce va conduce la sfârșitul lumii.

Un obiect cerestru, botezat 2016WF9, a fost descoperit anul trecut. Oamenii de știință încă nu au determinat dacă este vorba de un asteroid sau o cometă fără nor de praf. Diametrul acestui obiect este evaluat la un kilometru. Potrivit unui expert autoproclamat, citat de Daily Mail, acest obiect provine din sistemul Nibiru, planetă ipotetică din Sistemul Solar, existența căreia nu a fost încă demonstrată.

În timp ce Agenția Aerospațială americană (NASA) afirmă că obiectul nu amenință Pământul, expertul Daily Mail este convins că experții NASA ne ascund adevărul.

Cititi, priviti, ascultati Sputnik Moldova-România în limba maternă — accesati aplicatiile mobile pe Smartphone-uri si tablete.

Accesati aplicatiile pentru iPhone >>

Accesati aplicatiile pentru Android >>

3508
Tematic
Un asteroid s-a apropiat de Pământ
Un asteroid de 5 km se apropie cu viteză mare de Pământ

Загрузка...