Учения НАТО Cooperative Longbow 09/Cooperative Lancer 09

Pericol în UE:Germania a importat 1,2 milioane de luptători din Legiunea Străină

1956
(reînnoit 18:28 03.02.2017)
Ni s-a spus că Germania nu se va înarma, dar acum a ajuns la 300.000 - 400.000 de bărbați și deplasează tancuri în Lituania pentru o confruntare cu Rusia, deşi Rusia nu este o amenințare, a declarat Graham Moore, comentator politic, pentru RT.

BUCUREŞTI, 3 feb — Sputnik. Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri că președintele american Donald Trump este una dintre cele mai mari amenințări externe la adresa UE, informează Russia Today.

Într-un interviu acordat Russia Today, comentatorul politic Graham More a declarat că nu Donald Trump este pericolul la adresa Uniunii Europene, ci Germania.

„Nu cred că sunt amenințări reale pentru noi [Trump şi Rusia, n.r.]. Cea mai mare amenințare pentru UE este UE; cea mai mare amenințare pentru UE este Germania. Ceea ce ei încearcă este să creeze această isterie în jurul lui Trump pentru că lui Trump nu-i pasă de UE", a spus More.

Potrivit acestuia, Germania este marea ameninţare la adresa păcii din Europa. Germania a promis Europei că nu se va înarma, dar trimite tancuri în Lituania pentru o confruntare cu Rusia.

"Au importat o legiune străină gata făcută în țara lor [Germania, n.r.] de 1,2 milioane de oameni. Și totuși, politicienii noștri spun că nu există nicio problemă cu asta. Trebuie doar să se întoarcă la Churchill și să vadă ce a spus Churchill", a precizat comentatorul Graham More.

Acesta a mai precizat că mass-media şi elita globală sunt îngrozite de Donald Trump, iar cu cât presă îl loveşte pe preşedintele SUA, cu atât el are mai multă dreptate.

1956
Tagurile:
militari germani, elită globală, Tancuri, Militari, Mass-media, Consiliului European, UE, Graham More, Churchill, Donald Tusk, Donald Trump, Lituania, Rusia, Germania
Tematic
Germania intenționează să introducă noi sancțiuni împotriva Rusiei

Загрузка...