protest anti-Trump

Soros face eforturi organizate ca să-l înlăture pe Donald Trump

117
(reînnoit 14:13 27.01.2017)
Un cunoscut realizator de emisiuni din America a vorbit despre protestele desfăşurate zilele acestea împotriva noului preşedinte al SUA Donald Trump. El a spus că există eforturi organizate ale grupurilor de extrema stânga pentru a-l înlătura din funcţie pe preşedintele care tocmai a preluat mandatul.

BUCUREŞTI, 27 ian — Sputnik. Într-o emisiune de-a sa, cunoscutul prezentator Bill O'Reilly a comentat despre protestele care au avut loc împotriva noului preşedinte, spunând că acestea fac parte dintr-un efort organizat al extremei stângi de-al îndepărta pe Donald Trump, potrivit insider.foxnews.com.

Bill O'Reilly a spus că este evident că multe grupuri de stângă — și mulţi din mass-media — au interesul să-l vadă pe Trump eșuând.

„Ceea ce trebuie să înțeleagă americanii este că există un efort organizat cu scopul de a-l înlătura pe Donald Trump din funcţie", a afirmat O'Reilly.

Prezentatorul s-a referit la protestul femeilor, care a avut loc în weekendul trecut, spunând că a fost organizat de „grupuri de extrema stângă", care primesc milioane de dolari de la activistul George Soros.

O'Reilly a explicat că Soros are legături cu 50 de grupuri care au participat la proteste și, potrivit Media Research Center, Soros a pompat 90 de milioane de dolari în aceste grupuri.

„Unii dintre principalii organizatori au protestelor au fost membri ai administrației Obama, au fost implicaţi în campania lui Hillary Clinton, a lui Bernie Sanders", a spus O'Reilly.

El a adăugat că nu este vorba despre proteste spontane, ci de „un spectacol politic" bine conceput cu scopul de a-l denigra pe noul președinte.

Bill O'Reilly a subliniat că nu e nimic în neregulă dacă are loc un protest pașnic, însă a arunca „acuze deplasate" de fascism și rasism nu face decât să compromită un sistem democratic.

În opinia lui O'Reilly, extrema stângă va face tot posibilul să-l îndepărteze pe Donald Trump din funcție înainte de încheierea mandatului său.

117
Tagurile:
Media Research Center, Bill O'Reilly, Barack Obama, Donald Trump, George Soros, Hillary Clinton
Тема:
Cine este George Soros (119)
Tematic
Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială

Un avion rusesc Su-27 a interceptat avioane de recunoaștere ale SUA

21
Avionul de luptă rusesc Su-27 a interceptat două avioane de recunoaștere ale SUA în spațiul aerian situat deasupra apelor neutre ale Mării Negre.

Potrivit Ministerului Apărării al Rusiei, avionul strategic de recunoaștere RC-135 și avionul de bază al aviației de patrulare P-8A Poseidon au fost detectate de sistemul rusesc de apărare antiaeriană.

Acum o săptămână piloții ruși au interceptat avioane-spion deasupra bazinului Mării Negre.

Cum a decurs operațiunea, urmăriți în materialul Sputnik. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

21
Tagurile:
SUA, Rusia, avioane, Su-27

Загрузка...
Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg a dat lovitura în timpul pandemiei: averea sa a depășit 100 de miliarde

27
(reînnoit 08:20 08.08.2020)
Averea personală a fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a depășit ieri 100 de miliarde de dolari pentru prima oară, după ce acțiunile companiei sale au atins un record pe baza lansării Reels, competitorul lui TikTok.

BRUXELLES, 7 aug - Sputnik. Șeful de 36 de ani al companiei de social media a devenit al treilea centimiliardar al lumii, adăugându-se titanilor Jeff Bezos și Bill Gates, arată RT

Sunt singurele persoane pe glob care au acest statut, conform Bloomberg Billionaires Index. Averea lui Zuckerberg rezultă în mare parte din cele 13 procente pe care le deține în Facebook.

Mogulii americani din tehnologie au văzut cum averile lor au crescut fără limite în acest an. Ei se îmbogățesc și mai repede acum pe măsură ce pandemia atrage mai multă activitate în mediul online.

Averea colectivă a miliardarilor din tehnologie în indexul Bloomberg (ierarhizarea celor mai bogați 500 de oameni din lume)  aproape că s-a dublat din 2016, de la 751 de miliarde la 1,4 trlioane de dolari astăzi, o creștgere mai rapidă decât în oricare alt sector.

Șapte din cei mai bogați 10 oameni ai lumii provin din sectorul tehnologiei, care au o aver combinată de 666 de miliarde de dolari, în evoluție cu 147 de miliarde numai în acest an.

Cele mai mari cinci companii de tehnologie americane, Apple, Amazon, Alphabet, Facebook și Microsoft au o evaluare de piață echivalentă cu aproximativ 30 la sută din PIB-ul SUA, aproape dublu față de cât a fost la sfârșitul lui 2018.

În același timp, Senatorul american Bernie Sanders plănuiește să introducă o lege care să taxeze ceea ce el numește ”câștiguri obscene” în perioada coronavirusului. Legea ”Faceți-i pe miliardari să plătească” ar taxa cu 60 la sută creșterea averilor oligarhilor din 18 martie până la sfârșitul anului pentru a folosi acești bani ca să acopere cheltuielile medicale suplimentare ale americanilor.

Zuckerberg, care a fondat gigantul social media din dormitorul său de la Harvard University în 2004, a declarat că planul său este să cedeze 99 la sută din acțiunile Facebook în timpul vieții sale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

27
Tagurile:
Facebook, Mark Zuckerberg

Загрузка...