Donald Trump, Melania Trump

Trump a anunțat va merge la biserică înainte de inaugurare

63
(reînnoit 17:14 20.01.2017)
Donald Trump își va începe ziua inaugurării cu o participare la serviciul divin la biserica Sfântului Ioan din Washington.

CHIȘINĂU, 20 ian — Sputnik. Președintele ales al SUA, Donald Trump, va începe ziua inaugurării cu o participare la o slujbă religioasă, a anunțat purtătorul său de cuvânt Sean Spicer.

"Mâine va fi o zi măreață. Aceasta va începe la 8.30 cu prezența președintelui ales, vicepreședintele ales, membrii familiilor lor, precum și membrii noului cabinet la serviciul divin la biserica Sfântului Ioan din apropierea Casei Albe", a declarat Spicer în cadrul unui briefing.

Biserica este cea mai apropiată de Casa Albă, iar participarea la slujba religioasă de inaugurare a devenit o tradiție acum câteva decenii. În afară de aceasta, mulți dintre președinți au vizitat regulat lăcașul în perioada șederii lor la Casa Albă.

Potrivit purtătorului de cuvânt, ceremonia depunerii jurământului va începe la 11.00 în curtea din partea de vest a Capitoliului. După aceasta, Trump va avea un discurs festiv. La ora 13.00, Trump, Pence și rudele lor vor avea un prânz festiv cu membrii Congresului, iar la ora 15.00 vor asista la parada de inaugurare din apropierea reședinței prezidențiale.

Sfârșitul programului va fi încununat cu începerea Balului Libertății la ora 19.00 la Centrul Expozițional din Washington și Balul Militar din Muzeul Național al Orașului.

63
Tagurile:
Transmisiune live, Copii, Alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, SUA

Загрузка...