George Soros, Chairman of Soros Fund Management, listens during a seminar titled Charting A New Growth Path for the Euro Zone at the annual International Monetary Fund and World Bank meetings September 24, 2011 in Washington, DC.

Soros a pierdut un miliard de dolari din cauza victoriei lui Trump

45
George Soros a pierdut peste un miliard de dolari în urma victoriei lui Donald Trump în alegerile prezidențiale din SUA.

CHIȘINĂU, 13 ian — Sputnik. Miliardarul american George Soros a pierdut în jur de un miliard de dolari după victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale din SUA, scrie Wall Street Journal, cu referire la propriile surse. 

Potrivit informațiilor publicației, a doua zi după alegeri, cotația contractelor futures al indicele bursei americane a căzut în urma apariției informației despre victoria lui Trump, ceea ce răspuns așteptărilor multor investitori. 

Cu toate acestea, în decursul zilei situația s-a schimbat. Valoarea acțiunile au început să crească, tendința care s-a păstrat timp de câteva zile, ajungând în mediul la 10 la sută. 

Potrivit Wall Street Journal, Soros miza pe o căderea pieței a doua zi după alegeri, prin urmare creșterea a avut un impact negative asupra capitalizării fondului investitorului. 

Soros a fost atent asupra fluctuațiilor pe piața burselor în noiembrie, însă după victoria lui Trump, a început să mizeze pe scăderea trendului. Sursele WSJ menționează că acest lucru a fost o greșeală, pentru că piața de capital a început să crească, provocând mari pierderi lui Soros.

45
Tagurile:
Alegerile prezidențiale, Donald Trump, George Soros, SUA
Тема:
Cine este George Soros (100)

Загрузка...