Marine Le Pen

Reprezentanții lui Le Pen anunță dânsa nu are de gând viziteze Ucraina

23
După ce, recent, Marine Le Pen a acordat un interviu televizat, în cadrul căruia dânsa a declarat că nu consideră ilegală reunirea Crimeii cu Rusia, a urmat un schimb de declarații și de replici între autoritățile de la Kiev și reprezentanții naționaliștilor francezi.

CHIȘINĂU, 5 ian — Sputnik. Reprezentanții liderului francez al partidului de dreapta "Frontul Național" și candidatul pentru funcția de președinte al Franței, Marine Le Pen, au dat un răspuns la declarațiile autorităților ucrainene, care au anunțat că intenționează să o lipsească pe politriciana franceză de dreptul de a intra pe teritoriul Ucrainei. Reprezentanții lui Le Pen au anunțat că ea nici nu a avea de gând să viziteze această țară, scrie RIA Novosti.

Anterior, presa anunța că Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), în urma unui aviz din partea Ministerului de Externe al acestei țări, ar putea să-i interzică lui Marine Le Pen accesul în Ucraina pe un termen de cinci ani.

"Marine Le Pen nu avea intenția să meargă acolo (în Ucraina, red.). Această problemă va fi soluționată prin intermediul diplomației atunci când ea va deveni președintele Franței", a declarat unul dintre reprezentanții Frontului Național.

Într-un interviu pentru televiziunea BFMTV, Marine Le Pen a declarat că nu consideră ilegală reunirea Crimeii cu Federația Rusă. După aceste declarații Serviciul de Securitatea al Ucrainei a sugerat că ar putea să-i interzică liderului francez accesul în Ucraina.

23
Tagurile:
Teritoriu, Acces, SBU, Marine Le Pen, Ucraina, Frontul Național, Marine Le Pen, Franța
Tematic
NATO, sub ochiul lui Marine Le Pen. Franţa pregăteşte mutarea surpriză

Загрузка...