Bernie Sanders

Bernie Sanders: America se mișcă spre oligarhie

23
Principalul contracandidat al Hillary Clinton în cadrul alegerilor primare din cadrul Partidului Democrat afirmă că Statele Unite se mișcă spre un model oligarhic.

CHIȘINĂU, 1 dec — Sputnik. Fostul candidat la funcția de președinte al SUA din partea Partidului Democrat, senatorul Bernie Sanders a avertizat că în viitor țara sa ar putea să se miște spre oligarhie, în cazul în care nu va avea loc o revoluție politică, transmite RIA Novosti.

"Iar și iar voi utiliza această formulare: oligarhia economică și politică. Ne vom mișca cu pași rapizi spree a în cazul în care nu va avea loc o revoluție politică", a declarat într-un interviu oferit reviste Rolling Stone.

Senatorul Bernie Sanders a fost principalul concurent al candidatului la funcția de președinte, Hillary Clinton în cadrul alegerilor primare în sânul Partidului Democrat, însă și-a recunoscut înfrângerea, susținând fostul secretar de stat în timpul reuniunii partidului la Philadelphia.

În pofida unor dezacorduri cu Clinton în ceea ce privește programul electoral, Sanders a anunțat în iulie că susține candidature ei, fiind gata să facă totul pentru victoria ei în alegerile prezidențiale din noiembrie.

23
Tagurile:
Oligarhie, SUA, Bernie Sanders, Bernie Sanders, SUA

Загрузка...