Donald Trump

Donald Trump a chemat presa în Trump Tower. Apoi a urmat "plutonul de execuție"

5234
(reînnoit 17:20 23.11.2016)
Presa din Statele Unite este în stare de şoc după ce luni preşedintele Donald Trump a organizat o întâlnire neoficială cu marile trusturi de presă. Acestea credeau iniţial că vor afla cum să aibă acces la administraţia Trump, însă noul preşedinte i-a chemat în Trump Tower ca să-i pună în „plutonul de execuţie".

BUCUREŞTI, 23 nov — Sputnik. Donald Trump i-a certat pe mogulii de presă din mass-media americană în timpul unei întâlniri în Trump Tower, luni, au declarat surse pentru New York Post.

La întâlnire au fost prezente 30 — 40 de persoane, inclusiv reprezentanţii marilor reţele de ştiri.

Printre participanți au fost Deborah Turness, Lester Holt și Chuck Todd de la NBC; James Goldston, George Stephanopoulos, David Muir și Martha Raddatz de la ABC; Norah O'Donnell, John Dickerson, Charlie Rose şi Christopher Isham de la CBS; Shine Bill, Jack Abernethy, Jay Wallace și Suzanne Scott de la Fox News; Phil Griffin de la MCNBC şi Jeff Zucker și Erin Burnett de la CNN.

"A fost ca un al dracului pluton de execuţie. Întâlnirea a fost un dezastru total. Trump a început cu şeful CNN, Jeff Zucker, și a spus: "Urăsc rețea, fiecare de la CNN este un mincinos și ar trebui să-ţi fie rușine", a spus sursa pentru New York Post.

O a doua sursă prezentă la discuţii a confirmat cele întâmplate. Reprezentanţii presei au crezut iniţial că Donald Trump i-a chemat pentru a fi stabilite contactele cu noua administraţie prezidenţială.

„Suntem într-o cameră de mincinoși, escroci; presa necinstită care a înţeles totul greşit", a ripostat Donald Trump.

Reporterii, la rândul lor, i-au adresat întrebări supărătoare lui Trump. L-au întrebat cum ar trebui ca presa să lucreze cu el sau cum se va descurca cu munca în Washington de vreme ce familia lui stă în New York.

Arthur Sulzberger, editor al New York Times, s-a întâlnit cu Donald Trump marţi.

5234
Tagurile:
Televiziuni, Umilire, Donald Trump, SUA
Tematic
Donald Trump îi cere sfat lui Henry Kissinger

Загрузка...