CIA

Ofițerii CIA și FBI se retrag din Ucraina cu destinația București

1202
(reînnoit 16:00 18.01.2017)
Ofițerii de spionaj americani părăsesc de urgență Kievul, lăsând în urmă birourile din clădirile Procuraturii Generale și Serviciul de Securitate al Ucrainei, a dezvăluit fostul deputat ucrainean Igor Markov, în cadrul unei emisiuni televizate.

BUCUREȘTI, 18 nov —Sputnik. Știrea privind retragerea ofițerilor americani a fost făcută publică în timpul unei emisiuni televizate de fostul deputat Igor Markov. În opinia acestuia, rechemarea angajaților FBI și CIA este un semn că Statele Unite părăsesc Ucraina, scrie portalul stalkerzone.org.

"În urmă cu o săptămână reprezentanții FBI, care avea sediul în clădirea Procuraturii Generale, și ai CIA, care aveau birourile în clădirea Serviciului de Securitate al Ucrainei, au fost transferați către România și Republica Cehă. Pentru ofițerii de securitate este un semnal clar că Statele Unite se retrag din Ucraina. Rămân doar analiștii în timp ce toți ofițerii de investigații pleacă", a spus fostul deputat.

De notat faptul că partea ucraineană a negat prezența pe teritoriul țării a CIA și FBI, iar în privința arborării steagului Statelor Unite alături de cel al Ucrainei, la intrarea în sediul SBI din Kiev, explicația oficială fost aceea că a fost ridicat la sosirea Șefului Departamentului de Stat al USA.

1202
Tagurile:
Agenți, Retragere, SUA, CIA, FBI, Ucraina, România
Tematic
România, sucursala CIA din Balcani, iese prost în urma pactului ruso-turc

Загрузка...