Donald Trump

Important: discuție telefonică între Vladimir Putin și Donald Trump

1335
Noul președinte ales al SUA, Donald Trump, a declarat că își dorește relații foarte bune cu Federația Rusă și cu Vladimir Putin. La rândul său, președintele Rusiei a declarat că restabilirea relațiilor dintre cele două puteri mondiale nu este o sarcină simplă.

CHIȘINĂU, 12 noiembrie — Sputnik. Învingătorul la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, a făcut o serie de dezvăluiri pentru The Wall Street Journal privind planurile sale pentru perioada imediat următoare.

Trump a declarat că în cel mai scurt timp intenționează să inițieze o discuție telefonică cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

RIA Novosti remarcă faptul că Trump a spus că a primit o scrisoare minunată din partea președintelui rus.

În cadrul discursurilor sale publice și în interviuri Trump a subliniat în repetate rânduri faptul că își dorește ca SUA și Rusia să găsească limbaj comun. El a menționat, de asemenea, că își dorește relații foarte bune cu Putin și cu Rusia.

În altă ordine de idei Donald Trump a declarat că va pune pe primul loc interesele SUA, însă în același timp va pleda pentru un comportament corect față de toți în lume.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că restabilirea relațiilor celor două țări reprezintă o sarcină deloc ușoară. Potrivit lui, Rusia este pregătită și dorește restabilirea relațiilor într-un format deplin, astfel încât aceste relații să fie readuse pe o traiectorie de dezvoltare durabilă.

1335
Tagurile:
Telefon, Dialog, Trump, Putin, SUA-Rusia, Relații bilaterale, Donald Trump, Vladimir Putin, SUA, Rusia
Tematic
Putin l-a felicitat pe Trump

Загрузка...