Proteste în SUA după victoria lui Donald Trump

(VIDEO) Ce pățesc studenții care au votat cu Trump

786
Studenții de la Babson College din Wellesley, Massachusetts, cer exmatricularea a doi colegi pentru că marţi au sărbătorit victoria lui Donald Trump.

BUCUREŞTI, 12 nov — Sputnik. La fel ca mulți susținători ai lui Trump, Edward Tomasso și Parker Rander-Ricciardi au fost entuziasmaţi de victoria miliardarului împotriva fostului secretar de stat, Hillary Clinton, scrie Daily Caller.

Așa că au fluturat un steag cu Donald Trump în timp ce mergeau cu maşina. Când au ajuns în dreptul Colegiului Babson, toţi studenţii erau supăraţi.

Sydney Robertson, unul din studenţii care a votat cu Hillary Clinton, a postat pe Facebook ameninţări la adresa lui Tomasso și Rander-Ricciardi. Robertson susține cei doi votanţi ai lui Trump au scuipat un trecator, cu toate că nicio cameră nu prezintă un astfel de comportament.

Alte conturi de Facebook susţin că tinerii au avut comportament rasist, ceea ce Tomasso a negat vehement.

Acum, Tomasso și Rander-Ricciardi se confruntă cu acţiuni disciplinare deoarece s-a întâmplat să sărbătorească victoria lui Trump în apropierea Harambee House, loc unde se întâlnesc studenţii de culoare.

"Este important să înțelegem că comportamentul elevilor noștri a fost înţeles de mulți studenți de culoare și de perceput de mulți alții… ca rasist şi înjositor", a declarat Lawrence Ward.

În campus a apărut un flier cu cei doi studenţi etichetaţi drept „rasişti" prin care se cere conducerii colegiului exmatricularea celor doi studenţi pentru „rasism".

Babson College este o școală privată, așa că ar putea să-i exmatriculeze pe Tomasso și Rander-Ricciardi fără să se ţină cont de Primul Amendament.

 

 

786
Tagurile:
Bătuți, Studenți, Alegeri prezidentiale SUA, Proteste, SUA
Tematic
Aparițiile spectaculoase ale lui Donald Trump în filme

Загрузка...