Alegeri în SUA

Statistici despre alegerile din SUA: câte femei și câți albi l-au votat pe Trump

173
(reînnoit 12:40 10.11.2016)
New York Times dezvăluie statistici interesante referitoare la alegerile din SUA. Statisticile arată că acea Americă necontaminată de corectitudinea politică l-a ales pe Donald Trump. Comentariul unui cunoscut comentator politic.

BUCUREȘTI, 10 nov — Sputnik. Comentatorul politic și regizorul Iulian Capsali comentează, pe pagina sa de Facebook, în legătură cu rezultatul alegerilor din SUA, al căror câștigător a ieșit republicanul Donald Trump.

Potrivit statisticilor, care pot fi consultate pe New York Times, pentru Donald Trump au votat 42% dintre femei, 53% bărbați, 58% albi, 8% afroamericani, 29% hispanici, 29% asiatici, iar pentru Hillary Clinton: 54% femei, 41% bărbați, 37% albi, 88% afro, 65% hispanici, 65% asiatici. De asemenea, 78% persoane din comunitatea LGBT au votat-o pe Hillary Clinton.

„Lăsați-o jos cu manipulările, cu proștii neșcoliți care nu știau ce au votat, cu xenofobia lui Trump, macismul șamd. Sunt vaccinat de Referendumul cu Băsescu, de manipulările post-Colectiv, de Brexit și altele asemenea. A ajuns astăzi un stigmat sa fii alb heterosexual. P.S. Dacă deschideți Hotnews, o să vedeți siderați că încă o mai așteaptă pe Hillary la Casa Alba! Grea boală e imbecilitatea ideologică", a comentat Iulian Capsali pe Facebook.

173
Tagurile:
Statistici, Alegeri prezidențiale, Iulian Capsali, Donald Trump, SUA
Tematic
Politica externă a SUA se schimbă

Загрузка...