Valentina Pelinel

Românca din cercul de prieteni al lui Donald Trump

1537
(reînnoit 13:30 10.11.2016)
A lucrat în Statele Unite, a fost iubita lui Victor Hugo, creator de modă, şi i-a cunoscut pe P. Diddy şi Donald Trump.

BUCUREŞTI, 10 nov — Sputnik. Valentina Pelinel l-a cunoscut pe Donald Trump pe vremea când era fotomodel în Statele Unite, relatează Wowbiz.

Noul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a avut puţine legături cu românii stabiliţi peste Ocean. În schimb a cunoscut-o pe Valentina Pelinel când aceasta a stat la New York.

Pelinel a dezvăluit într-un interviu că a devenit o cunoştinţă a lui Trump prin intermediul iubitului ei de atunci, creatorul de modă Victor Hugo.

"Cinci ani am avut acelaşi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecţie şi i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă şi să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de piele din America de Sud, locuieşte la New York şi colaborează cu mari nume ale modei. Aşa am intrat în cercurile unor celebrităţi ca P. Diddy şi Donald Trump", a declarat Pelinel.

Valentina Pelinel şi-a cumpărat, în aceeaşi perioadă, un apartament în Manhattan, vizavi de clădirea Trump Tower. Preţul imobilului a fost aproximativ 1 milion de dolari. 

1537
Tagurile:
Valentina Pelinel, Donald Trump, SUA, România
Tematic
Zece detalii despre soția lui Donald Trump

Загрузка...