Fondatorul WikiLeaks Julian Assange

Assange: Rusia nu este implicată în spargerea corespondenței lui Hillary Clinton

40
(reînnoit 15:29 03.11.2016)
Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, susține că Rusia nu are nicio implicare în scurgerea de informații din corespondența șefei echipei electorale a candidatului democraților la președinția SUA, Hillary Clinton.

CHIȘINĂU, 3 noiembrie — Sputnik. La începutul lunii octombrie curent, în cadrul unei conferințe video de la Berlin, Assange a promis că va publica date importante despre guvernele a trei țări și despre alegerile din SUA.

Acum o zi pe site-ul WikiLeaks a fost publicată deja cea de a 26-a parte a corespondenței șefei stafului electoral a lui Hillary Clinton. Reprezentanții candidatei au declarat că Rusia ar fi oferit aceste documente.

„Nu este adevărat. Vă putem confirma faptul că nu guvernul Rusiei este sursa", a declarat Assange într-un interviu pentru RT.

El a mai declarat că o compătimește pe Hillary Clinton, „pe care ambițiile o macină din interior".

Comentând acest incident președintele Rusiei Vladimir Putin a declarat că în aceste documente nu există nimic legat de interesele Moscovei, iar isteria în jurul acestora este provocată cu scopul distragerii atenției de la conținutul acelor documente.

40
Tagurile:
E-mail, Corespondență, Hackeri, Clinton, Julian Assange, Hillary Clinton, Vladimir Putin, Europa, Rusia, SUA
Тема:
Arestarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks (33)
Tematic
Assange declară că 80% din Agenția Naţională de Securitate a SUA este privată

Загрузка...