Explozie

Explozie la New Jersey, în timp ce bomba era examinată de un robot

54
(reînnoit 11:23 19.09.2016)
În preajma stației feroviare din New Jersey s-a produs o explozie. Obiectul suspect care a provocat deflagrația a fost găsit câteva ore mai devreme de către doi bărbați.

BUCUREȘTI, 19 sept — Sputnik. Potrivit autorităților un obiect ce a trezit suspiciune a fost găsit duminică la stația Elisabeth de către doi bărbați, aproximativ la ora locală 21.30. Cei doi au anunțat poliția.

Deflagrația s-a produs peste aproximativ trei ore (luni, ora locală 00.40), în momentul în care obiectul suspicios era examinat de un robot.

Până la această oră nu există informații despre faptul că cineva ar fi avut de suferit.

Chris Bollwage, primarul orașului, a confirmat faptul că obiectul a explodat în timp ce era examinat de un robot, precizând că acesta era compus din patru elemente explozive.

Edilul a mai subliniat că explozia a fost foarte puternică și că dacă în preajmă s-ar fi aflat oameni, viața și sănătatea acestora s-ar fi pomenit într-un mare pericol.

Sâmbătă la New York a avut loc o explozie ce a rănit 29 de persoane. Ulterior oamenii legii au găsit la New Jersey alte două bombe artizanale care așa și nu au explodat. Acestea au fost confecționate din bucăți de țeavă metalică. Un alt obiect exploziv a fost găsit la New York.

54
Tagurile:
Robot, New Jersey, Explozibil, Explozie, Chris Bollwage, SUA
Tematic
Explozie puternică la New York. Camerele de supraveghere au surprins deflagraţia

Загрузка...