Hillary Clinton

BREAKING: Hillary Clinton, diagnosticată cu pneumonie. Campania este în pericol

54
(reînnoit 11:22 12.09.2016)
Hillary Clinton a fost diagnosticată cu pneumonie, potrivit declarațiilor medicului personal, după ce candidatul Democraților la președinția Statelor Unite s-a simțit rău în timpul ceremoniei de comemorare a victimelor atacului terorist din 11septembrie 2001.

BUCUREȘTI, 12 sept — Sputnik. Hillary a fost diagnosticată cu pneumonie vineri, dar anunțul oficial a fost făcut abia duminică seară, după ce aceasta a fost la un pas să se prăbușească în timpul ceremoniei dedicate comemorării victimelor atacului terorist din 11 septembrie 2001.

"I-au fost recomandate antibiotice și a fost sfătuită să să odihnească și să-și modifice programul. În timpul ceremoniei a avut febră și a fost deshidratată. Am examinat-o de curând și se simte mai bine," a declarat Lisa Bardack, doctorul personal al lui Hillary.

Acest episod a atras din nou atenția asupra stării de sănătate a lui Hillary Clinton cu două luni înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, relatează Aljazeera.

Susținătorii lui Donald Trump au atras atenția asupra stării. de sănătate a lui Hillary de mai multe ori în ultimele luni, indicând faptul că este posibil ca Hillary Clinton să nu poată ocupa funcția de președinte din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

54
Tagurile:
Campanie, Pneumonie, Alegeri prezidenţiale, Hillary Clinton, SUA
Tematic
Le Pen: victoria lui Clinton va provoca un război global

Загрузка...