Poliţia franceză

Bisericile britanice vor fi supravegheate video

15
(reînnoit 18:33 01.09.2016)
În bisericile din Marea Britanie vor fi instalate camere de supraveghere, după atacul din iulie asupra unui lăcaș de cult din nordul Franței.

BUCUREȘTI, 1 sept — Sputnik. În bisericile din Marea Britanie vor fi instalate camere de supraveghere, în scopul prevenirii atentatelor teroriste. O astfel de măsură este legată de atacul asupra bisericii din din nordul Franței, informează RIA Novosti.

Despre necesitatea instalării camerelor de supraveghere se spune într-o nouă instrucțiune, expediată de organizația National Churchwatch, care reprezintă toate bisericile din țară. Potrivit documentului, o atenție sporită urmează să fie acordată bisericilor mici.

"Din propria experință, vă pot spune că ar putea fi vizate nu bisericile mici sau catedrale, ci mai curând bisericile mici, în jurul cărora locuiește puțină lume, iar poliția se află la o distanță mare", a declarat pentru BBC președintele organizației, Nick Tolson.

Potrivit lui, în cazul unui atac asupra bisericii, este necesară evacuarea rapidă a oamenilor din incintă, "pentru că teroristul va avea nevoie de câteva secunde pentru a răni cât mai multe persoane".

De asemenea, acesta a îndemnat instalarea în lăcașele de cult a butoanelor de alarmă.

 

 

 

15
Tagurile:
supraveghere, Terorism, Biserica, Video, Marea Britanie, BBC, Marea Britanie
Tematic
„Statul Islamic” a revendicat atacul asupra bisericii din nordul Franței

Загрузка...