Leo DiCaprio

Leonardo DiCaprio i-a întors spatele lui Hillary Clinton

81
Actorul Leonardo DiCaprio a fost până de curând un susţinător al lui Hillary Clinton, însă în ultimul moment starul de la Hollywood a rupt legăturile cu aceasta.

BUCUREŞTI, 26 august – Sputnik. DiCaprio trebuia să organizeze un eveniment de strângere de fonduri pentru Fundaţia Clinton în casa lui din Los Angeles, însă brusc a renunţat, informează Libertatea.

La cina din casa starului, fiecare invitat ar fi trebuit să achite un meniu în valoare de 33.400 de dolari. DiCaprio s-a scuzat invocând programul prea încărcat, dar se pare că motivul real este altul.

Decizia actorului vine la câteva zile după ce publicaţia Hollywood Reporter a spus că starul şi fundaţia sa ar fi fost asociate cu un scandal în care este implicat un fond suveran din Malaezia, în acelaşi timp în care Fundaţia Clinton este investigată pentru numeroase acte de corupţie.

Astfel, Departamentul de Justiţie al SUA a depus o plângere de sechestru în instanţa federală, referitoare la fondul malaezian ce susţine Red Granite Pictures – o companie de producţie care a lucrat la filmul lui DiCaprio, „The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street”.

„Scandalul aruncă o lumină nefamiliară asupra fundaţiei caritabile a celui mai puternic actor de la Hollywood, datorită modului în care a beneficiat direct din relaţiile lui DiCaprio cu figuri-cheie din saga”, a scris THR.

81
Tagurile:
Hollywood, Renunţare, Decizie, Alegeri prezidenţiale, Fonduri, Leonardo DiCaprio, Hillary Clinton, SUA
Tematic
INCREDIBIL: Gucifer iarăși îi vine de hac lui Clinton

Загрузка...